KONSULTATION


Mine danske klienter tilbydes konsultation over nettet/skype.

Med net-konsultationen har du mulighed for at få hurtig hjælp og rådgivning til rette kost og supplerende kosttilskud ved lettere ubalancer.

Der arbejdes og behandles ud fra den holistiske grundtanke, hvor hele kroppens tilstand vurderes og behandles for at opnå optimalt helbred.

Kontakt mig ved at udfylde nedenstående skema med dine personlige oplysninger.

Venligst bemærk at alle oplysninger behandles fortroligt.

 


Navn *
Navn

Sådan gør du

Ovenfor skriver du navn, alder og en kort beskrivelse af din tilstand. Du vil kort herefter modtage en e-mail med et spørgeskema samt oplysninger til indbetaling af Dkr. 400,00, der kan ske via netbank.

Når jeg har modtaget spørgeskema med dine svar samt betaling, vil jeg arbejde med dine oplysninger og herefter sende dig råd og vejledning samt en oversigt over, hvilke præparater jeg vil foreslå til netop dit behov.

Der tilbydes også rådgivning om kost og naturpræparater til diagnosticerede sygdomme. Dette kræver dog, at jeg får indsigt i hele sygdomshistorien.

Jeg forbeholder mig ret til at takke nej til konsultationen, hvis jeg vurderer, at en net-konsultation ikke er den rigtige hjælp til dig.

Du vil modtage kvittering for betaling af ovenstående beløb, per e-mail.

NatureWise har tavshedspligt og alle oplysninger, herunder også din e-mail adresse vil være beskyttet mod videregivelse.


Disclaimer: NatureWise’s net-konsultation er ment som rådgivning til lettere ubalancer. NatureWise giver IKKE råd mod svære tilstande og sygdomme, der ikke er konsulteret af læge, terapeut og/eller anden professional behandler. De råd der gives om kost og supplerende tilskud af næringsstoffer, urter og homøopati, er IKKE en erstatning for medicinsk behandling foretaget I samråd med læge, terapeut og/eller anden professionel behandler. Der gives ingen diagnoser, kun gode råd.