NATUREWISE


MHonore_2015.jpeg

NATUREWISE / BIO

Naturewise formidler information og rådgivning om sund kost og levevis ud fra et holistisk synspunkt, baseret på faktuelle og videnskabelige resultater med fundament i enkelhed og gennemsigtighed.

Kroppen har brug for en vis mængde af livsvigtige næringsstoffer for, at opretholde sundhed, men sundhed er meget mere end mad og drikke.

Hos Naturewise finder du ikke mirakelkure og løftede pegefingre. Vi rådgiver ud fra den filosofi, at optimal sundhed, opnås ved tilvalg af netop det der giver det enkelte menneske, glæde og passion.

Kunsten er, at vælge den gode kvalitet og at leve et liv uden dårlig samvittighed. På den måde vil der altid være plads til det der giver den enkelte den bedst mulige livskvalitet.


Hvem står bag NatureWise?

Naturewise er grundlagt af Marianne Honoré, bosiddende på Long Island, New York, USA.

Jeg er uddannet Biopat, ibm/Naturopath, akupressur massør, zoneterapeut og er certificeret Health Counselor fra Institute of Integrative Nutrition i New York. Jeg har mere end 20 års erfaring med ernæringsterapi og arbejder til hverdag primært med overvægt, diabetes, sukkerafhængighed, optimal energi, passioner og målsætning.

Samtidig nyder jeg at skrive om sundhed og velvære og dele erfaringer og forskningsresultater med en trofast skare af både danske og amerikanske læsere.

I 2011 blev jeg salgspartner i KUR Superfoods, et amerikansk firma baseret på et dansk-amerikansk team, hvis mission er, at producere og levere 100% sunde lækkerier, der tilfredsstiller den søde tand – helt uden dårlig samvittighed.

Jeg har tidligere fungeret som salgs- og marketings konsulent for flere danske helsekostproducenter og er tidligere med-indehaver af to Helsam-helsekostforretninger i Danmark.