Årets julegave til hende!

Hvem kan ikke bruge opskriften på det at tage en pause? Tage tid til dig selv? Lære at afgifte mens du nyder skønne simple retter og via inspirerende tips finder netop den måde der bedst optimere din sundhed?

Retrokuren_Susy_Grundahl.jpg

Detox - eller afgiftning, er gammelt nyt, men med en kombination af gamle effektive råd og ny viden rammer bogen med titlen “RETROKUREN” pletskud for den der søger at genvinde sundhed og optimal vægt i takt med fornyet glæde og energi.

Her er ingen løftet pegefinger, men skønne opskrifter der virkelig stimulere både syns- og smagssans, - sammensat så de virker udrensende og anti-inflammatorisk – alt sammen krydret med en bred vifte af inspirerende tips til hvordan du kan nyde dig selv, finde ro og generere mentalt overskud.

Der er ingen tvivl om at følger du RETROKUREN, så vil du ende med en velfortjent fornyet energi og med stor sandsynlighed have langt kimen til en ny og bedre livsstil med fokus på din sundhed.

RETROKUREN kan følges fra A-Z som en 7 dages kur med en komplet madplan eller der kan plukkes i herlighederne alt efter temperament. Som Naturopath, nyder jeg virkelig at se en bog, der i den stigende mængde af koge-, slanke, -og selvhjælpsbøger, giver dig opskriften på 7 dages holistisk rendyrkelse af krop og sind.

Ros til bogens forfatter, Susy Grundahl, der i mere end 20 år har hjulpet og inspireret kvinder til en sund livsstil, for en ganske flot gennemtænkt bog der af Susy selv beskrives som “en blid og feminin kur”,- spækket med smukke varme billeder og fine ordsprog der giver stof til eftertanke.

Giv dig selv eller kvinderne i dit liv 1 uge med RETROKUREN - Ren nydelse for krop og sind!

Køb og Læs mere om RETROKUREN på SAXO.com

Mange af de nævnte produkter i bogen - eksempel Muh Te, Stevia, Hamp-Protein, Chia Frø m.fl.,  kan du læse om på www.helsenyt.com

Posted on December 5, 2013 .