NYHEDSBREV


Tilmeld dig Naturewise Nyhedsbrev
 - du har godt af det...

NatureWise nyhedsbrev, er information om sidste nye forskningsresultater og trends, om forebyggelse og sygdomsbehandling, med naturens egne midler.

Størstedelen af de emner og artikler jeg vælger, kommer fra anerkendte amerikanske tidsskrifter, krydret med egne erfaringer, som naturopath og min passion for menneskers sundhed.

Som behandler og især som tidligere freelance konsulent og indehaver af helsekostforretninger, er jeg fuldt bekendt med de udfordringer vi møder i Danmark, når vi ønsker, at dele relevant information ud til vores medmennesker.

Jeg er helt enig i, at vi skal have en lovgivning der beskytter os mod kvaksalveri, men også at vi skal have adgang til relevant dokumentation, der giver os frihed til, at vælge hvordan vi vil holde os sunde.

Brug NatureWise til, at holde dig opdateret på sidste nyt om sunde vaner og livsstil. Der findes ikke en ”once-size-fits-all” kost eller levevis, så lad NatureWise inspirere dig til, at dyrke dine passioner og leve livet med tilvalg af bedste kvalitet og uden fortrydelse.

Brug også bloggen hvis du har kommentarer eller gerne vil bidrage med viden, der kan hjælpe os alle til optimal sundhed; dette kan også være bøger og artikler, du gerne vil dele med andre.

Jeg modtager meget gerne forslag til emner du ønsker belyst. Spørgsmål vil om muligt blive besvaret, men ønsker du hjælp til kostomlægning og har spørgsmål til hvilke kosttilskud du bør tage, vil jeg bede dig benytte dig at mit tilbud om en net-konsultation.


“Tak for endnu et dejligt nyhedsbrev, som sædvanligt mange relevante oplysninger og nye ting man har fundet ud af.”
JONNA

”Vi læser med stor interesse dine Nyhedsbreve
og inspirerende artikler.”
G.O. - Nethelse.dk

”Tak for dine altid spændende artikler.”
M.T.

”Tak for interessant og oplysende læsning”
Yvonne